Alicante Day 3 and 4

Tredje dagen: Efter den återigen otroligt fiberrika frukosten så var det dags för att åka med olika grupper till olika destinationer... Med olika lärare. Vi åkte till Altea. Vädret var inte på vår sida, det var bara stenstrand och ingen av våra lärare kunde prata spanska. Lyckat. Vi gjorde ett pulshöjande besök i en kyrka, gick runt i förvirringen i en halvtimme för att gå på en fiskmarknad (som förövrigt stängde fem minuter efter vi kommit dit för siesta) och käkade en ändå rätt så trevlig lunch. Det var ett heldags projekt och vi var hemma på vandrarhemmet ungefär åtta om jag mins rätt. Både dit och på vägen hem åkte vi tåg, resan dit var hypead och rolig medan hemresan va lugn och chill. 
Sista kvällen spendrades först vid en pir och sedan på sandstranden med otroligt hög mysfaktor. Väl på vandrarhemmet så blev det blev det mycket spring och arga lärare... Inte det roligaste kan man säga.
 
Fjärde dagen: Mindre än två timmars sömn fick vi innan det var avfärd, sovande bussresa till flygplatsen och sedan en frukost bestående av en macka, doughnut, glass, croissant och en flaska vatten. Jag och Michelle höll som vanligt på att löjla oss och dumma oss pga sömbrist som resulterar i överhype. Planet lyfte och rätt som det var så var vi hemma i Suecia.
 
Bilder från tredje och fjärde dagen (bilderna är tagna från min telefon och redigerade av mig):
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
Bilderna från Axels telefon (redigerade):
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide