Alicante Day 2

Andra dagen: Då var det dags att gå upp pisstidigt och käka en väldigt fiberlös frukost bestående av två rostmackor och en skål med flingor, som vi skulle stå oss på i sex timmar. Efter frukosten var det samling och tid att gå till skolan som vi skulle besöka. Jag, Julia och Ebba höll ett mycket väl förberett föredrag för en hetrogen samling elever på engelska om svenskar och vår skola. Förutom att det blev lite svettigt så var det verkligen kul. Många skrattade åt det vi sa och stämnen var på topp. När vi hade förlorat en dödsdömd fotbollsmatch och flörtat lite med eleverna så var det dags att dra sig. 
Vi hade fritid och käkade på donken (standard). Efter ett ombyte till lite mer anstäniga kläder besökte vi Alicantes tjurfäktningsarena som var stängd för bygge, så det blev ett spännande besök i en kyrka istället. Inte en berikande upplevelse men det var harmoniskt iallfall.
På kvällen åt vi en hissnande mysig middag. Våra lärare hade boka bord på ett paella ställe, de offrade sig till att betala vår dricka (!!!!!!!). 
 
Bilder från andra dagen (bilderna är fortfarande tagna från min telefon och redigerade av mig):
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide