Julmarknad

2013-11-30 @ 14:07:01 life Kommentarer (0)
När catten sjöng sitt solo... DET VAR SÅ JÄVLA BRA!! Jag har aldrig hört någon sjunga så bra på det solot. Inte ens hon som sjöng förra året var bättre. Det är typ cathrine som gör själva uppträdandet. Hon fick massa applåder. Skulle inte förvåna mig ifall hon vann entertainern nästa år. 
Mitt solo var typ två rader men jag tyckte att det gick helt ok. Jag och Alex sjunger en vers och det låter ganska bra. 

Så här måste vi se ut. Plus tomteluva.


Moulin Rouge

2013-11-29 @ 23:32:02 Inspo Kommentarer (0)
Jag och Julia sitter i hennes soffa och kollar på Moulin Rouge just nu. Den är ju bra och så men den är lite skum. Det är typ Nirvana och David Bowie låtar i den. Haha det är lite konstigt. Sen är den jobbigt filmad och jag klagar typ hela tiden. 
Tåget

2013-11-29 @ 19:26:54 life Kommentarer (0)
Träning idag var bra. Våra tränare tyckte att det var dåligt tempo men jag tyckte att det var helt okej. Haha det kanske var dåligt men aja. Satte två treor också så det kändes bra. Även fast det inte var något skotteknik... 
Sitter vid tibble och väntar på tåget just nu. Missade det första så jag får sitta och vänta här. Ska hem till Julia. Vet inte vad vi ska göra. Kanske träffa några eller bara vara hemma. Imorn är det julmarknad också så det är ju kul. Kan typ inga av låtarna vi ska sjunga. Det är ju bra. Niorna får köra och sen kan man mima. 

Favoriterna nu (och typ hela tiden). Några killar i min skola ändrade på mitt språk och jag vet inte hur man byter tillbaka. Samma på tumblr. 
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide