Snor den från Cathrine

2013-12-30 @ 22:08:00 life Kommentarer (0)
 

Cathrine och Julia

2013-12-30 @ 21:05:00 life Kommentarer (0)
Åkte in till stan idag. Jag träffade Julia och Cathrine, vi fikade och köpte lite saker. Jag köpte en present till min mamma från mig och calle. Imorn ska jag också åka in till stan med Julia. Det var verkligen kul att träffa dem igen. Vi hade väldigt mycket att prata om. En kille hade givit sitt nummer till Julia på tunnelbanan. Haha drömmen typ. Hur gulligt vore det inte om en söt kille gick fram till en och frågade om ens nummer. Super gulligt tycker jag. 
 
Tog väldigt mycket bilder från idag, så bered er. Eller ah inte så många, men ändå.
 
 
 
Titanic
Znabb
Jacka: ril's, tröja: monki, väska: MbMJ, skor: nike
 

Choklad

2013-12-29 @ 20:45:27 life Kommentarer (0)
Igår var jag med Ingrid och två av hennes kompisar. Vi kollade på flashdance och mös. Sen ringde min mamma runt halv tolv och sa att jag skulle komma hem. Väl hemma så kollade jag på family guy, vi har netflix så jag kollade på telefonen. 
Nu ligger jag i sängen och käkar toffifee (som jag fick av cathrine) och tittar på HIMYM. Har planerat lite nyår med tjejerna och packat upp. Det brukar vanligtvis ta en jävla tid för mig att packa upp men nu tog jag tag i det. Kommer lägga upp ett inlägg om Göteborg och presenterna sen men just nu ska jag bara sega. 

Gårdagens outfit


Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide