Fredag + Lördag + Söndag

Fredagen: Vi drog in några tjejer till stan efter skolan för att sätta oss i humlegården med lite godis mm. Först var det väldigt fint väder och sen blev det väldigt kallt. Sjukt härliga tjejer måste jag säga, ganska spontant också för den delen. 
Gårdagen: Jag sov över hos cathrine från fredag till lördag, vi hade miniphotoshoot och bara allmänt mys. Hon fyllde år så vi firade henne lite också. Sen på kvällen överraskade jag, Olivia, Ebba och Julia henne med att komma på hennes släkt middag. Det var verkligen lyckat, hon blev så himla glad... Hoppas jag, det verkade så iallafall. Det blev en mysig kväll med svenneprogram och mat.
Idag: Åkte hem till Ebba på morgonen med Olivia, där käkade vi frukost, kollade på the help, Ebba försökte göra en svinrygg på Julia men det blev inte som vi hade tänkt oss. Alla vi åkte in till stan för allmänt mys, det blev donken lunch och sen en väldigt lång fika med Julia och Olivia. Jag och Olivia stannade kvar lite, för att sedan åka hem till henne, gå ut med Eros och hämta gratis popcorn på Coop. 
 
En underbar helg, ingen vild direkt men ändå rätt fantastisk. Imorgon börjar min prao, har fått lite tips och så och jag är veklingen super taggad! 
 
 
 
  


 


Outfiten 

Kommentarer
Postat av: Fulia

Det här temat var bra :-)

2014-04-21 @ 18:49:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide