Födelsedag

15 årar fyllde man i fredags. Olivia, Sofia och Vicki överraskade mig vid mitt skåp med sång, dekoratiner och en cupcake. Cathrine och Julia va sjuka medan Ebba hade sovmorgon. Men jag blir inte mindre glad för det, är verkligen glad över att mina vänner är mina vänner. Kvällen va inte så händeleserik förutom att det bjöds på tårta och skaldjur, sen hängde jag lite med Michelle och några andra peeps. 
Hade tjejmiddag med Alexandra, Tyra och Fia. Vi käkade kyckling och mozzarella sallad och jag fick otroligt fina presenter. Sen lite dans, sång och Kråkan på det. Det var nog den roligaste tiden jag har haft på det där stället asså, inga poliser och gött folk. Inte bättre än en najs fest eller mysig hemmakväll men i jämförelse med hur det brukar vara så ska jag inte klaga. 
Djurgården mot Malmö gick jag på igår med Michelle, en otrolig upplevelse i sig. Djugårdens klack var amazing asså. Och idag vart det skola, fick mina presenter av Olivia, Julia och Cathrine. Hahah en lite skevare sak och två grymma. Super glad över det jag fick, så mycket humor. Fina vänner.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide